U bevindt zich hier:  Home  >  Top 2000 Live Band

Top 2000 Live Band

Ook in december 2013 is de band weer dagelijks in het programma te gast in het programma Tijd voor Twee ( tijdelijk omgedoopt tot het Proeflokaal) van Frits Spits op Radio 2. De Top 2000 Live Band speelt elke werkdag live enkele nummers op Radio 2 in Tijd voor Twee. ( foto: Paul Ridderhof)

De reacties afgelopen 2 jaar waren zo overweldigend, dat is besloten dat deze band onder de naam Top 2000 live Band ( de Selectie van Spits) gaat optreden op festivals, feesten en evenementen. De band is met 4 muzikanten en 2 zangers te boeken als een kleinere variant van de complete Top 2000 Live Show en heeft zich inmiddels bewezen als een kwaliteitsconcept dat uw gezelschap ( jong en oud) een avond lang onder de indruk laat raken. Een feestelijke indruk wel te verstaan!
Op foto's zien we de band in gezelschap van de “Godfather” van de Nederlandse popmuziek Frits Spits die de band ondertussen heeft betiteld als "De Selectie".
Frits presenteert na 30 jaar zijn programma weer eens voor een live publiek en raakt daarbij zeer onder de indruk van de muzikaliteit en zeggingskracht van de Top 2000 Live Band.

Op de radio zie je niet dat de muzikanten echte podiumbeesten zijn die weten wat een feestje is en nodig heeft.

Neem voor meer informatie en boekingen contact met ons op.

Foto: Paul Ridderhof

Film en audio TOP 2000 Live Band op Radio2

Foto's van TOP 2000 Live Band op Radio2